Latest tweets that mention www.afwan.net

shah

@afwan_zaqone hahaha melawak ja weh. kk cao.https://twitter.com/hahsnawzays

1 week ago

afwan

@hahsnawzays pala butuh... hahaha tadak mengenahttps://twitter.com/afwan_zaqone

1 week ago

shah

@afwan_zaqone tu lah lain kali membe ajak lepak kena on.https://twitter.com/hahsnawzays

1 week ago

afwan

RT @itsrosenicotine: aku jenis tak suka gaduh. Lepas dah cakap elok2 berbuat baik org still pijak kepala, aku blah je dari tempat and jau…https://twitter.com/afwan_zaqone

1 week ago

afwan

RT @Brogaram: Lelaki yang gentlemen adalah lelaki yang mendekati,menikahi dan menafkahi wanita itu.Bukan mendekati,menikmati dan lepas tu p…https://twitter.com/afwan_zaqone

1 week ago

Latest tweets that mention “Training SEO Wordpress | Tutorial SEO Wordpress”

No results