Latest tweets that mention ata.gov.al

ATA - ATSH

Çelet sezoni i dytë i "Smile Albania", 500 të rinj të punësuar - https://t.co/AkSF0FVgZZ https://t.co/Z7ebzudCJYhttps://twitter.com/ATAgoval

4 days ago

ATA - ATSH

Fotogaleri/ Model suksesi në bujqësi, eksporton nga Kruja në Suedi - https://t.co/dWK6YEsHEX https://t.co/EEvsK1P0xshttps://twitter.com/ATAgoval

4 days ago

ATA-EN

PM Rama hails election of Ursula von der Leyen as EC President, good news for Europe and Albania-… https://t.co/X2obkA9rkihttps://twitter.com/atagoval_en

4 days ago

ATA - ATSH

GJERMANI – Liderja e CDU-së, ministrja e re e Mbrojtjes - https://t.co/ZTqitZ63yJ https://t.co/XMXKSsSZkuhttps://twitter.com/ATAgoval

4 days ago

ATA - ATSH

Ursula von der Leyen në krye të KE-së, Rama: Lajm i mirë për Europën dhe Shqipërinë - https://t.co/SPTF2LLIhI https://t.co/dbm4vctN4Khttps://twitter.com/ATAgoval

4 days ago

Latest tweets that mention “Lajme - Agjencia Telegrafike Shqiptare”

No results