Latest tweets that mention build.com.mk

No results

Latest tweets that mention “build.mk”

build.mk

Започна изградбата на затворениот градски пазар во Охрид, https://t.co/7d9PX0W25H

https://twitter.com/buildmk

1 week ago

build.mk

Со натпатник ќе се обезбеди дополнителна патна врска меѓу Бутел и Чаир, https://t.co/uZrkEtLNnP

https://twitter.com/buildmk

1 week ago

build.mk

Жителите на Валандово со протести бараат референдум за рудникот во Казандол, https://t.co/imaJwJRBWb

https://twitter.com/buildmk

1 week ago

build.mk

Се засилува падот на цената на становите во Скопје, https://t.co/XLdD8L2aIb

https://twitter.com/buildmk

1 week ago

build.mk

Најдолгата пештера во Македонија ќе се уреди за развој на алтернативен туризам, https://t.co/BfrfV4zYBN

https://twitter.com/buildmk

1 week ago