Latest tweets that mention www.syokkahwin.com

🕊️

her: syok ah dok rumah! pengantin baru laa katakan. mula-mula awai kahwin syok ah, semua indah. cuba dah lama kahwi… https://t.co/vM1580Sp3hhttps://twitter.com/beautimun

1 day ago

miaamira

@haidiothman Peghh kalau zaman kahwin aku norwex dah ada kat malaysia aku pun nak as hantaran weiii! Gila syok 🤣https://twitter.com/_miaamira

3 days ago

Muz si cheetah dari asgard yang chillex

Depan rumah aku ni ada construction mrt 3 bising bai.. Nanti nak beli mega speaker 3 biji yang orang pasang kat kar… https://t.co/wgEQRuVCXyhttps://twitter.com/Muz_Mujako364s

1 week ago

Buutiful_co | Anim #buutifulwithus

Semalam my housemate asking me tips about skincare and what should she add in her routine sbb dia nak kahwin nnti.… https://t.co/hBe2N8gHfJhttps://twitter.com/buutiful_co

1 week ago

hafyza

Syok betul mimpi kahwin dengan azim ni HAHAHHAAH siap bawak g makan kfc 😂😂😂😂😂https://twitter.com/HfyzaKhlid

1 week ago

Latest tweets that mention “SyokKahwin.com | Direktori Perkahwinan”

No results