Latest tweets that mention www.telekom.mk

gjoko

@hejter_venus simni si app https://t.co/9MxVm39FLu i imash uvid u se!https://twitter.com/gjoko74

1 month ago

IDIVIDI

Telekom MK се вклучи во реализација на решението со донација на два вакви уреди кои ќе се користат на различни лока… https://t.co/XW81p7fwnbhttps://twitter.com/IDIVIDImk

1 month ago

Latest tweets that mention “Македонски Телеком – Најдобрата мрежа во Македонија”

No results