Latest tweets that mention www.beqiraj.net

Fatjon Beqiraj

RT @bekirhalimii: Disa njerëz janë sikur detyrat matematikore, zgjidhja është e gjatë, kurse rezultati është zero.https://twitter.com/fatjon_beqiraj

1 month ago

Kelly Shuttleworth

RT @BIICL: “Ombudsman schemes and effective access to justice: A study of international practices and trends" drafted by @BinghamCentre sta…https://twitter.com/KellyJShutts

1 month ago

Fatjon Beqiraj

RT @bekirhalimii: Nëse tre herë në ditë han për tu bërë më i fortë Atëherë Së paku tre faqe lexoi që të bëhesh më i fuqishëm.https://twitter.com/fatjon_beqiraj

1 month ago

Fatjon Beqiraj

RT @bekirhalimii: "A nuk është Ai që i përgjigjet nevojtarit". Shumë njerëz të duan. Ata duan edhe të ndihmojnë. Por ndoshta edhe nuk arrin…https://twitter.com/fatjon_beqiraj

1 month ago

Fatjon Beqiraj

RT @AdemRamadani78: "Nëse e sheh Allahu se robi i Tij është i kujdesshëm dhe ka dëshirë të veprojë punë të mira dhe e urren të keqen e ruhe…https://twitter.com/fatjon_beqiraj

1 month ago

Latest tweets that mention “it-blogger.net – News, Tipps, Tools, Treiber, Software, Apps, Anleitungen und mehr für Desktop und mobile Geräte”

Newt Gingrich

Who is paying for this Central American caravan of 3,000 people so they can attack American sovereignty?if this car… https://t.co/bU2Sw9vLXb

https://twitter.com/newtgingrich

1 month ago

乃木坂46

【ニュース更新】 【遂に公開!!】乃木坂46 22ndシングル「帰り道は遠回りしたくなる」Music Video!! https://t.co/Z74kICzCPY https://t.co/QoDRLgOzqM

https://twitter.com/nogizaka46

1 month ago

Tamar Herman

Such exciting news tonight! @BTS_twt's members have renewed their contracts with @BigHitEnt for another seven years… https://t.co/OhltC8dhhI

https://twitter.com/TamarWrites

1 month ago

Mage of the Pages

RT @SkyNews: After 60 years, the tissue boxes will be renamed "Extra Large" in response to criticism from customers and feminist campaigner…

https://twitter.com/JodiChristians3

1 month ago