Latest tweets that mention www.katehizis.com

Коментаторот

"Со тогашната "василопита", свети Василиј им донесе и благослов на луѓето и радост заради избавувањето."… https://t.co/51qxVTZ6Rmhttps://twitter.com/pece_juventino

5 days ago

Bigorski Monastery

Свети Василиј се најде во многу тешка положба. Требаше да го подели златото, кое граѓаните го собраа за да се избав… https://t.co/u7ns87mJi0https://twitter.com/bigorski_m

6 days ago

Bulgaria NewsFront

Сирийски деца свободно посещават часове по катехизис в Алепо (снимки) https://t.co/aDAGwE- dPoI https://t.co/mT0mo0oTZnhttps://twitter.com/BulgariaNews

1 week ago

Bulgaria NewsFront

Сирийски деца свободно посещават часове по катехизис в Алепо (снимки) https://t.co/aDAGwE- dPoI https://t.co/FmRez0nCP6https://twitter.com/BulgariaNews

1 week ago

ja-ja

RT @pece_juventino: @TopNadrealista @BrlaBrla @darkhour_seeker Ако не ви е познато, не значи дека е погрешно.. Овој обичај со ѕвезда и пешт…https://twitter.com/burdush_gv

1 week ago

Latest tweets that mention “Рок | Метъл | Новини | Концерти | Снимки | WeRock.bg”

No results