Latest tweets that mention makfax.com.mk

Makfax Macedonia

Клубот се збогува со својата одбојкарка https://t.co/8i96e- uYc3phttps://twitter.com/Makfax

4 weeks ago

Makfax Macedonia

Обдукцијата готова одговорите ги нема https://t.co/jm1nnca3Sshttps://twitter.com/Makfax

4 weeks ago

Makfax Macedonia

Сочувство од Путин https://t.co/Txhi8WDM6xhttps://twitter.com/Makfax

4 weeks ago

Makfax Macedonia

Драган бил омилениот чувар на децата https://t.co/lryyuERwyjhttps://twitter.com/Makfax

4 weeks ago

Makfax Macedonia

Амбасадата на САД по случувањата во Судскиот совет, караниците и разрешувањето https://t.co/S4- 8pp7StRxhttps://twitter.com/Makfax

4 weeks ago

Latest tweets that mention “Почетна”

Maliot Buda

@AntidoteThought Ако минимална е 20 000 што во секој случај подразбира неквалификувана работна сила без ден стаж, а… https://t.co/4aep5rrVt5

https://twitter.com/MaliotBuda

1 month ago

Уно Проблемо

Пак за почетна плата се збори. Нц нц нц.

https://twitter.com/Dusheven_Nemir

1 month ago

Sunshine

@AntidoteThought @AMitevski83 Да, но достоинствена почетна, не искористување со изговор, нов е, нема искуство...

https://twitter.com/Ubava_i_milna

1 month ago

Citizen of the Marble

@dimitrov_1 Не сметам дека е ок да бараш висока почетна плата без ден искуство и без никакви квалификации. Никој не… https://t.co/19ep8wrmOg

https://twitter.com/AntidoteThought

1 month ago

Citizen of the Marble

@Ubava_i_milna @AMitevski83 Веројатно има удел и браншата во ова. Она што го мислам е дека никој не ги спречува фир… https://t.co/KzG0Xh7Bm8

https://twitter.com/AntidoteThought

1 month ago