Latest tweets that mention www.teksteshqip.com

v e l

RT @eronarifii: https://t.co/fiJkKqOmDV https://t.co/cTXIIuqNrthttps://twitter.com/ardiiveliu

1 month ago

eron

https://t.co/fiJkKqOmDV https://t.co/cTXIIuqNrthttps://twitter.com/eronarifii

1 month ago

Latest tweets that mention “Tekste Shqip”

Marsha Collier

Discover how companies are including AI in their marketing strategy #WatsonMarketing @IBMforMarketing #marketing… https://t.co/UNreAYqpnd

https://twitter.com/MarshaCollier

1 month ago

Amela

RT @alba_hasimja: @ValoJonna @AmelaKllapi @Jetmira04150748 @MetaErmal Personalisht pastaj si fanse e thjeshte nuk po shoh ndonje rritje rea…

https://twitter.com/AmelaKllapi

1 month ago

Besfort A Sylejmanii

Shkolla osht si episodat e 'Dora Eksplorueses': Profesori bon pyejte, t'kqyr dhe apete vet e thot pergjigjen e pyetjes.

https://twitter.com/BesfortS5

1 month ago