Latest tweets that mention www.yum.com

Mandarina

Biskota të shkrifëta me gjalp dhe vanilje https://t.co/a3n6CE1leU https://t.co/NThoV2lx4uhttps://twitter.com/Mandarinayum

1 month ago

Mandarina

Tërshërë e ngrohtë për mëngjes https://t.co/j5lBR83slO https://t.co/MLZAXq1FGchttps://twitter.com/Mandarinayum

1 month ago

Latest tweets that mention “Yum! Brands – A World with More Yum!”

TheStreet TV

Here's a Look at Yum! Brands Menu Items From Around the World https://t.co/GMUxkExhtU

https://twitter.com/TheStreetTV

1 month ago