Latest tweets that mention nuk.edu.tw

Alban

@AndiHaxhiu1 @OssoKuka Edhe përkthyesit nuk e kanë lehtë. Psh, po e lexoja këtë njoftim dhe e kam të vështirë të ku… https://t.co/TwEh7fatcKhttps://twitter.com/collialbani

6 days ago

Agroni

@BallKombi Universiteti i Nju Jorkut *nuk ka* fakultete në Tiranë. https://t.co/XgCRSEgq- bZ https://t.co/pSQmJ9ZBhFhttps://twitter.com/AgronNoka

1 week ago

Latest tweets that mention “National University of Kaohsiung”

No results