Latest tweets that mention historianet.com.br

Milaim Nela

Gazetari Marin Mema > se të gjithë Akadem(y)kët dhe historianët shqiptarë brenda dhe jashtë të gjithë kufijve shqip… https://t.co/iggUQKZv58https://twitter.com/MilaimNela

9 hours ago

Periskopi

Debati për përmendoret dhe të kaluarën, që po ndanë Gjilanin. Flasin artistët, historianët, zyrtarët dhe Kryetari... https://t.co/22MbTwP3IVhttps://twitter.com/Periskopi1

6 days ago

Latest tweets that mention “HISTORIANET”

No results